De Snephoeve

DE SNEPHOEVE : "respect voor natuur en leven"

Ooit in 1992 begonnen als een tuincentrum. Vandaag zijn we uitgegroeid tot een specialiseerde middelgrote vogelhandel op 2000 m2 opervlakte. Naast een ruim assortiment van parkieten, exoten en kanaries nu ook verkoop (en kweek) van (inlandse) zangvogels, met als specialiteit (mutatie) lijsters (met Dna attesten) en (mutatie)merels. Steeds kwaliteit en correct geringd. Ook een ruime stock en verkoop van kippen, cavia, eenden & ganzenverkoop enz.... Bij de Snephoeve kiezen wij bewust voor de "oude" manier van huisvesting. Dwz. steeds in ruime en goed toegankelijke kooien waar ze zoals in de natuur leven in groep( parkieten) of kolonie (cavia's). Eén vogels of één konijn alleen in een glazen bak of piepkleine kooi (met stressgedrag) zal je hier nooit vinden.

Door onze jarenlange ervaring en het feit dat onze hobby ons beroep geworden is kunnen wij uitgebreid advies geven over voeding, hun kweek, hun gezondheid. Iedereen is altijd welkom tijdens de openingsuren. En een tweede grote hobby zijn bloemen en terrasplanten, die zijn hier ook volop aanwezig. Net deze 2 hobby's zorgen voor een unieke leuke, mooie omgeving voor een wandeling. De Snephoeve is gekend voor zijn warme gastvrijheid. Ook met een hoge kindvriendelijkheid: aaien van kuikens, kippen, cavia's mag hier volop.

De Snephoeve: is ook "respect voor mensen" die het (tijdelijk) moeilijk hebben. Net omdat we zo'n mooi beroep hebben willen wij dit delen en hebben wij sinds 1992 bewust gekozen voor onze vogelhandel te combineren met een zorgboerderij. (Jonge) mensen kunnen hier soms onder begeleiding soms op eigen kracht in een warme omgeving terug energie vinden en vertrouwen opdoen. En na enkele dagen tussen de vogels én de dieren verzorgen (en knuffelen) daar bloeien de meesten helemaal van open, wat ons dan ... echt gelukkig maakt.

Onze openingsuren:

 

 

Maandag: gesloten

Dinsdag: gesloten

Woensdag: gesloten

Donderdag: gesloten

Vrijdag: 13H00 - 18H00

Zaterdag: 09H00 - 12H00

13H00 - 17H00

Zondag: 09H00 - 12H00

De Snephoeve verkoopt vogels, kippen en voeders en blijft de volgende weken open.

Op feestdagen steeds open van 9 tot 12 uur.


Indien dringend kan u Luc contacteren op het nummer 0476/283.222

 

Bezoek ook onze website www.properafvalwater.be

 

De Snephoeve

Nazarethsesteenweg 34, 9770 Lozer (Kruishoutem)

Tel. : 0476/283.222

Email: info@desnephoeve.be

BTW: BE 0872.056.032

© De Snephoeve